Účastníčky Ruže pre nevestu vedia prekvapovať aj mimo reality šou. Po tom, čo Jennifer Hrušková z druhej série šokovala svadobnými zábermi s Tomym Kottym, sa veľkou udalosťou pochválila i táto kráska.

Priscilla Versluis si vyskúšala účinkovanie v romantickej šou ešte minulý rok, keď zubami-nechtami bojovala o srdce Tomáša Tarra. Svojou prostorekosťou a veselou povahou sa dostala až do prvej štvorky. S podnikateľom žijúcim v Thajsku sú dodnes kamaráti.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 💈Priscilla Versluis💈 (@priscill.barber)

Tomáš sa volá aj barberkinna polovička, ktorú fanúšikom na Instagrame predstavila v novembri minulého roku. O tom, že kráska našla životného partnera, svedčí ich veľká novinka.

,,04.06.2024. Dnes som povedala svoje “ÁNO” a nikdy by som nezaváhala ani sekundu. Milujem ťa najviac na svete a som najšťastnejšou ženou. Každý deň som vďačná, za to, že mám pri sebe takého skvelého muža. Hneď v prvý deň, ako sa stretli naše pohľady, som vedela, že práve ty si ten pravý,” vyznala sa brunetka pri záberoch, na ktorých jej ruku zdobí prstienok s očkom. Fanúšikovia snúbencov zaplavili gratuláciami a nechýbala dokonca ani tá od televízneho ženícha. Pripájame sa k nim aj my – srdečne blahoželáme a prajeme veľa lásky!

Zdroj/Foto: Instagram/priscill.barber