Obľúbený denný seriál Mama na prenájom dostal pred letnými prázdninami opäť pauzu. Osudy hlavných hrdinov prišli nateraz do finále, aké nikto z divákov určite nečakal.

Posledná časť tretej série bola skutočne dramatická a nejednému divákovi určite potiekli po tvári slzy. Postavy sa rozlúčili s recepčnou Lenkou, ktorá sa rozhodla odísť so svojou láskou do Španielska.

Obľúbený herec z Mamy na prenájom sa oženil: Prvá foto s nevestou

Keď sa už zdalo, že Beáta a Edo sa po vzťahových problémoch a mamičkinej nevere dali znovu dokopy, Bea si to rozmyslela a manželovi oznámila, že by pri ňom nebola šťastná. Spočiatku to vyzeralo tak, že sa finále bude niesť naozaj vo veľmi smutnom duchu, keďže si Naďa nahmatala hrčku a následne bola po celý čas veľmi nesvoja.

Až sa napokon ukázalo, že nešlo o nič vážne. Gynekológ Boris pri vyšetrení dokonca zistil, že sa Martinovej láske podarilo po dlhých mesiacoch konečne otehotnieť. Mama na prenájom tak bola pred štartom leta ukončená skutočne dojímavo a diváci sa už teraz nevedia dočkať pokračovania, ktoré príde zrejme až v septembri.

 

Zdroj/Foto: TV Markíza/Mama na prenájom, Markiza.sk, Instagram/tvmarkizaofficial