Mal len dvanásť rokov, keď sa z neho stala zo dňa na deň doslova hviezda internetu. Jeho kariéra krásavca sa pritom začala celkom nevinne a vlastne bez jeho vedomia. Študent z Melbourne sa stal senzáciou sociálnych médií po tom, čo nemenovaná japonská školáčka mala zverejniť jeho fotografiu na Twitteri.

William Franklyn Miller má dnes 19 rokov a pred siedmymi rokmi po tom, čo jeho zábery videli státisíce ľudí, sa strhla doslova lavína. Priznal, že jeho účet na sociálnej sieti zaplavili stovky správ a pribúdali noví a noví ľudia, ktorí jeho účet začali sledovať. Až sa zdalo, že to bol nejaký omyl.

„Získaval som okolo 100 sledovateľov každé tri sekundy,“ povedal William pre Daily Mail. „Mysleli sme si, že sú to falošní sledovatelia, keď ich bolo toľko,” povedala jeho mama Shannon Franklyn-Miller. Až po niekoľkých hodinách zistili, že sa o žiadny omyl ani ukradnutý účet nejednalo.

Dnes má William 19 rokov, študuje, hrá rugby, no úplne bežný život mladého človeka žiť nemôže, veď status superkrásneho chlapca ho asi nikdy neopustí. A ako vyzerá dnes? Takto.

Zdroj: Daily mail | Foto: IG/wfranklynmiller