Možno nemal taký hlasový rozsah a ani taký hudobný talent ako niektorí iní súťažiaci v SuperStar, no jeho charizmatický výkon pobláznil všetkých. Osudom skúšaný autor hitu “Pošta” ale teraz prežíva mimoriadne náročné obdobie.

Písal sa rok 2018, keď sa Ladislav (Lacko) Angyal objavil v SuperStar a zaspieval vlastnú pieseň “Pošta”, ktorá pobláznila Slovensko. Chytľavá pesnička sa okamžite stala virálnou, hoci na súťaž ako SuperStar bola v zásade nedostatočná, keďže to bola skôr pieseň pre deti.

Mladík ale okúzlil aj charakterom, veď mal žiť v tých časoch vo veľmi skromných podmienkach so svojou chorou mamou v jednej izbe, bez vody a do školy chodil niekoľko kilometrov každé ráno pešo. Ľudí ale očaril natoľko, že bola preňho vytvorená zbierka.

Lacko pred pár dňami, medzičasom už ako futbalový tréner a len amatérsky spevák oznámil na sociálnych sieťach, že jeho mama vo veku 53 rokov naposledy vydýchla. Mnohí mu okamžite vyjadrili úprimnú sústast a venovali slová podpory, veď hoci mu jeho mama nemohla dať z finančného hľadiska toľko ako iné mamy či rodičia deťom, tak mu dala do života iné hodnoty, ktoré si nik nekúpi ani za všetky peniaze sveta.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ladislav Angyal (@angyalladislav_official)

Zdroj | Foto: IG/angyalladislav_official