Každý z nás má v sprche svoj postup a vlastne málokto premýšľa nad tým, že niekto iný sa sprchuje inak. Avšak pravda je taká, že niektorí ľudia začínajú od hlavy, iní od nôh alebo trebárs od intímnych partií.

Údajne aj táto bežná činnosť, ktorú drvivá väčšina ľudí vykonáva denne či prinajhoršom obdeň, ale dosť vypovedá o vás ako o osobnosti. Ktorou časťou tela začínate vy?

Tvár

Začínate si najskôr umývať tvár? V takom prípade vám veľmi záleží na tom, ako vás ľudia vnímajú. Preto chcete venovať maximálnu pozornosť tomu, čo si ľudia na vás všimnú najskôr, a síce tvári. Tento postup môže signalizovať, že máte strach z toho, čo si o vás ľudia myslia. A občas to môže byť pre vás až frustrujúce, pretože sa cítite rozpačito, keď na vás druhí pozerajú.

Ruky

Ak si najskôr umyjete ruky, značí to, že ste silní v tom, čo robíte a viete sa ovládať. Správate sa férovo, je na vás spoľahnutie, ale tiež sa predovšetkým spoliehate sami na seba.

Nohy

Umývanie nôh značí, že ste realistickí a praktickí ľudia, ktorých morálka stojí na pevných základoch. Takí jedinci sa sústredia na životnú cestu, po ktorej kráčia a snažia sa nestratiť kontakt s realitou.