Fanúšikovia známeho speváka a influencera sa dočkali. David Key už viackrát avizoval, že by sa rád postavil do ringu. Jeho sen sa o pár mesiacov stane skutočnosťou. S kým si zmeria sily?

7. decembra čaká Slovensko prvý ročník galavečera Celebrity Combat. Ide o novú organizáciu zameranú na MMA zápasy, v ktorej sa proti sebe postavia známe tváre.

Prvým odhaleným účastníkom je Ľuboš Ferus, otec mladej influencerky Emy Ferusovej alias Pimpinočky, ktorá sa preslávila románikom s politikom Borisom Kollárom. Boss nitrianskeho podsvetia vyzval do ringu práve Borisa. Ďalším potvrdeným menom je spevák a influencer David Key. Ten sa už taktiež pripravuje na decembrový zápas, v ktorom si prekvapivo zmeria sily so ženou. Pôjde o vôbec prvý MMA zápas v histórii, kedy sa nebude biť rovnaké pohlavie.

Všetkých určite zaujíma, kto sa stane Davidovou súperkou. Ako nám blondiak prezradil, do boja ho vyzvala jeho fanúšička, podnikateľka a vyznávačka zdravej výživy Denisa Stefanová, ktorú môžete poznať aj z relácie Bez servítky.

David Key

Zdroj: Hitky | Foto: Instagram/davidkeyofficial, steffit.eu