Farma 16 sa nezadržateľne blíži a TV Markíza už odhalila prvých súťažiacich. Po štyroch bývalých farmároch, ktorí dostali druhú šancu, poznáme ďalších hráčov. Objaví sa medzi nimi aj známa kontroverzná kráska!

Karin Hegedüs Dvořáková (Farma 10), Stanka Klčová (Farma 13), Minh Nguyen Anh (Farma 14) a Adam Rohárik (Farma 15). To sú mená prvých osobností, ktoré sa opäť pokúsia zabojovať o finančnú výhru v 16. sérii obľúbenej reality šou. K nim sa pridáva aj táto trojica.

Farma ľudí poriadne vytočila, môžu za to títo súťažiaci!

Lenka Tejbusová (23)

Rodáčku zo Spišskej Novej Vsi rozhodne eviduje mnoho užívateľov sociálnych sietí, kde sa Lenka pravidelne prihovára fanúšikom. Najčastejšie rozoberá rôzne insta kauzičky, pričom servítku si pred ústa vôbec nekladie. Je známa aj ako bývalá kamarátka influencerieek Ráchel Karnižovej či Emy Ferusovej alias Pimpinočky, s ktorou sa pobila v ringu.

„Možno sa nezdám ale mám dosť farmárskych skúseností. Babka mala rôzne zvieratá a ako malá som s ňou zbierala zemiaky,“ prezradila o sebe kontroverzná kráska.

kráska

Peter Janiga (33)

Profesionálny tanečník a milovník folklóru z Prešova, ktorý tvrdí, že ho na statku nič neprekvapí. „Ovládam manuálne práce a som kreatívny,“ uviedol syn stavbára, ktorý sa živí ako učiteľ. Keďže je pohľadný mladík single, nevylučuje ani možnosť, že si na statku nájde lásku.

kráska

Klára Belošicová (23)

Tanečníčka a influencerka v jednom, ktorú môžete poznať z jej provokatívnych videí na sociálnych sieťach. Svojou účasťou vo Farme chce dokázať, že nie je iba internetová fiflena. „Maľovanie či pílenie mi vôbec neprekáža, rada sa do všetkého zapojím,“ odkazuje majiteľka vlastného tanečného štúdia.

kráska

Zdroj/Foto: Markiza.sk