33-ročný VIktor Vincze, manžel Adély (za slobodna) Banášovej bol takmer neoddeliteľnou súčasťou Let´s dance, no tentokrát ho televízia z tohoto projektu škrtla. Prečo?

Šírili sa špekulácie, že to mohla byť akási pomsta za to, že sa VIktor zúčastnil protestov skupiny Markizákov, ktorí nesúhlasili s koncom Michala Kovačiča. To ale Markíza razne poprela.

„Diváci sa môžu tešiť aj na špeciálne vystúpenie, ktoré v televíznej verzii doteraz nikdy nevideli. Pri výbere moderátorov sme hľadali niekoho, kto má skúsenosti s prácou s veľkým publikom, v tomto smere bola pre nás jedinečnou voľbou speváčka Tina, ktorá má bohaté skúsenosti s moderovaním veľkých šou (SuperStar, Hlas Československa) a s prácou s veľkými publikami v halách a na štadiónoch,“ zaslala Novému Času stanovisko šéfka PR Markízy Andrea Macáková.

Tá jasne poprela akúkoľvek spojitosť medzi kauzou Kovačič a neúčasťou Vinczeho v projekte Letś dance turné. „Odmietame takéto prepojenie, aké naznačujete v otázke. Let’s Dance turné nie je televízny program, je to halové podujatie, kde pracujete pri výbere moderátorov s inými kritériami, ktoré sú adekvátne takémuto nastaveniu.“

Let's Dance

Zdroj: Nový Čas | Foto: IG/Markíza