V čase, keď sa stále viac hovorí o preťažení hráčov, bude odštartovaná súťaž, v ktorej môže Real Madrid pridať ďalšiu trofej na do zbierky a hypoteticky by tak v sezóne 2024-25 mohol vyhrať šialených sedem trofejí.

Hneď v august sa madridský gigant radoval po výhre nad Atalantou z Európskeho superpoháru, čím odštartoval sezónu 2024-25 tak, ako ukončil tú predošlú, a síce trofejou.

Okrem toho sa Real Madrid, samozrejme, predstavuje v La Lige, španielskom pohári Copa del Rey, v Lige majstrov UEFA a taktiež si zahrá ako obhajca titulu o Španielsky superpohár.

V lete 2025 je ale na programe aj prvý ročník MS klubov v novom formáte s 32 klubmi, kde by mohol získať poslendú siedmu trofej, čo by bolo priam neskutočné.

Tú druhú ale môže získať 18. decembra vo finále obnoveného Interkontinentálneho poháru, ktorý sa hral naposledy v roku 2004.

Dovtedy ho hrávali víťazi európskej a juhoamerickej Ligy majstrov, túto súťaž následne nahradili MS klubov. Teraz ale bud eexistovať paralelnte s rozšírenou verziou MS klubov, ktorá sa bude hrať každý štvrtý rok. Real ale ako európsky zástupca nastúpi v Katare, kde sa súťaž koná, naskočí až priamo do finále. I tak to ale znamená jedno cestovanie navyše behom i tak nabitej sezóny.

Nečudo, že štrajk je za rohom: TOP kluby odohrajú AŽ TOĽKO zápasov!

Zdroj: Goal.com | Foto: IG/realmadridcf