Jeden z najznámejších slovenských hercov a zabávačov, ktorý si neraz vyskúšal trebárs i moderovanie, zrejme príde o takmer pol milióna eur. Čo sa mu stalo?

„Som rozčúlený, pretože stále sa hovorí, že nemám investovať sám, ale cez odborníkov. Všetko som splnil, a aj tak to bol kolosálny podvod. Nebol som pažravý, nechcel som zhodnotenie 20%, mal som iba 6%, čo je úplne bežné, a naletel som. Chcel som si len bezpečne uložiť peniaze a som veľmi nahnevaný,” povedal Kramár.

65-ročný Maroš Kramár zarobil za život nepochybne slušné peniaze a tie sa snaží zhodnocovať, ako radia nielen odborníci. Vlastniť má niekoľko nehnuteľností a svoje peniaze sa snaží investovať aj inak.

Aj preto sa zrejme pred pár rokmi rozhodol, že vstúpi do sveta investícií a do firmy Acra Investment sa rozhodol podľa informácií, ktoré zdieľal Nový Čas, vložiť viac ako pol milióna eur. V roku 2020 však prišlo k úpadku spoločnosti a oni prestali vyplácať zmeny a dlhopisy. Klientom však sľubovali, že im vrátia 50 percent ich investície, čo sa však nakoniec nestane. Vraj dostanú len 10,4 percenta vloženej sumy.

Takže namiesto toho, aby sa mu zhodnocovali o niekoľko jednotiek percent ročne, čo by mohlo urobiť behom desaťročia pri takej vysokej vloženej sume trebárs 150-200 tisíc eur, uvidí Kramár zrejme len niečo cez 50 tisíc eur.

Zdroj: Čas.sk | Foto: IG/maroskramar