Liam Payne sa preslávil vďaka pôsobeniu v hudobnej skupine One Direction, ktorá sa sformovala a zažiarila v X factor (talentová súťaž vo Veľkej Británii). Po konci kapely vystupoval i sám, no nie až tak úspešne. Pred pár dňami ale médiá začali informovať o jeho tragickom úmrtí.

Umelec vo veku 31 rokov zomrel po páde z balkóna v 3. poschodí hotelovej izby v argentínskom Buenos Aires.

Potvrdenie príčiny jeho úmrtia, samozrejme, zatiaľ neexistuje, keďže sa začali vypovedať svedkovia a riešia sa mnohé ďalšie okolnosti. Trebárs sa bude nepochybne analyzovať aj poloha jeho tela po páde. Vďaka toho taktiež dokážu odborníci zistiť, či mal v páde prsty aj niekto iný alebo sa jednalo o skok, prípadne vypadnutie.

Prokurátor poverený prípadom zatiaľ povedal len toľko, že v súčasnosti neexistujú dôkazy, že by sa na jeho páde priamo podieľali tretie osoby.

Každopádne, podľa zistených informácií sa mal pár hodín pohádať, údajne kvôli peniazom, s dvomi ženami a v izbe sa našiel trebárs biely prášok, ktorý sa analyzuje, podobne tak zdevastovaný nábytok.

„Dám ti 20 000 dolárov len preto, že môžem. Mám 55 miliónov dolárov a rád pomáham ľuďom,“ opakoval Payne nejakej žene v hotelovej hale podľa svedka Michaela Fleischmanna, Američana, ktorý žije v Argentíne, ale v hoteli bol so svojou matkou, ktorá ho navštívila.

Liam Payne je po smrti: Čc všetko našla polícia na mieste činu?

Zdroj: Čas.sk | Foto: IG/liampayne