Mala len 30 rokov a kus života pred sebou. Boli za ňou dlhé roky štúdií a aktuálne už robila doktorku v Plzni a jej poslaním bolo pomáhať druhým. Avšak tentokrát nedokázala pomôcť ani sama sebe.

Avšak o to viac šokujúce je, že jej vrahom je zrejme 45-ročný primár pracujúci v jednej z nemocníc v plzeňskom okrese.

Podľa svedkov vstúpila zásahová jednotka okolo polnoci z nedele na pondelok do bytu, v ktorom našli zbitú ženu a muža, ktorý sa pokúsil o samovraždu. Podľa zistení portálu Novinky.cz išlo o kolegu nebohej ženy, ktorý už mal na svedomí jeden incident z predošlého dňa, kedy však, našťastie, k usmrteniu nedošlo.

Podozrivý muž (45-ročný primár) si mal po vražde sám siahnuť na život. V byte sa pokúsil podrezať si žily, no to sa mu nepodarilo, jeho zranenia vraj nie sú vážne. Policajti ho previezli na ošetrenie do nemocnicea prípad vyšetrujú.

„Zaoberáme sa obzvlášť závažnými činmi násilnej povahy. Viac informácií poskytneme neskôr,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Pavla Burešová. Ak by sa potvrdilo, že bol skutočne vrahom, bude všetkých zaujímať nielen výška trestu, ale aj dôvod, pre ktorý sa rozhodol niečo také zvrátené urobiť.

Brutálna vražda ženy (†53): Prvý podozrivý prepustený na slobodu!

Zdroj: Novinkny.cz | Foto: Depositphotos