Vo svetovom šoubiznise čoskoro opäť zazvonia svadobné zvony, pretože sa známy americký herec odhodlal pre rázny krok. Svoju krásnu polovičku, ktorá sa živí ako modelka, totiž požiadal o ruku.

Miles Alexander Teller, svetu známy len ako Miles Teller, je 30-ročný americký herec, ktorý sa počas svojej dlhoročnej kariéry blysol vo viacerých známych a obľúbeným snímkach. K nim možno zaradiť komédiu Projekt X, dobrodružné sci-fi trilery Divergencia a Rezistencia, vysoko hodnotený film Vojnoví psi alebo Fantastická štvorka, kde stvárnil jedného zo superhrdinov.

Sympatickému hercovi sa nedarí len v tom pracovnom živote, ale aj v tom súkromnom. V roku 2013 sa dal dokopy s krásnou modelkou Keleigh Sperry, ktorú po štyroch rokoch spoločného randenia požiadal o ruku. Miles si vybral na zásnuby poriadne nevšedné miesto, pretože pred svojou polovičkou pokľakol na africkom safari. Nielen novopečná snúbenica sa s touto radostnou správou sa pochválila na sociálnej sieti Instagram, ale aj jej sestra Christie. Budúca hercova švagriná napísala, že Miles sa pre tento veľký krok odhodlal cez víkend, no stále nemôže uveriť, že je už aj jej sestra zasnúbená. Na druhej stane je však veľmi šťastná, že ich čaká nová životná kapitola a nevie sa dočkať, kedy prídu domov, aby to spoločne mohli osláviť.

Miles Teller & Keleigh Sperry

Zdroj | Foto: Instagram