Ondřej Koptík (34) je nevyspytateľný ako počasie a po škandalóznych dvoch mesiacoch na tému Gregorová sa rozhodol poobzerať po novom objekte. Je ním kontroverzná blondínka, ktorá je v Čechách poriadne známa. 

Koptík opäť nesklamal a na profile sociálnej siete sa pochválil svojou novou láskou, ktorú označil slovami “moja nová hviezda” a “najkrajší pár českého šoubiznisu”. V prípade básnika by to nebolo nič šokujúce, keby nešlo o blondínku, ktorá je v Čechách poriadne známa.

Blondínka, ktorá si s Koptíkom vymieňa horúci bozk, je totiž Silvie Řeháková (25) alias Silvia Stray, ktorá má za sebou viac než bujarú minulosť. Okrem toho, že nafotila hanbaté fotky pre dospelých, zúčastnila sa Miss Aerobiku, odkiaľ ju práve kvôli divokej minulosti vyhodili. Následne sa chcela dostať do šou Vyvolení a zaplietla sa s vypadnutým hráčom. Škandál vyvolalo aj jej tvrdenie, že sa vyspala s futbalistom Tomášom Řepkom a mienila zbaliť aj najlepšie plateného moderátora Leoša Mareša, no vraj jej ho pri pokri prebrala Faltýnová. Prischla jej aj prezývka pražská zlatokopka, s ktorou sa už zmierila a momentálne sa zúčastnila aj erotického veľtrhu, kde vystúpila spolu s Dajanitou známou zo zoznamky Take me out. Po boku Koptíka pôjde zrejme o jeden z najkontroverznejších medializovaných párikov a všetci sme zvedaví, ako sa tento nový románik vyvinie.

Koptík si s Řehákovou vymieňa horúci bozk

Zdroj: ahaonline.cz | Foto: Facebook, Instagram