A to bol pre ňu ako otec. Exfarmári Lucia a Miki sa znovu stretli. Tým, čo Miki vyvádzal však svoju kamarátku Luciu poriadne sklamal!

[sociallocker]Exfarmári spolu v šou vychádzali veľmi dobre a rozumeli si. Teraz sa po nejakom čase opäť stretli v markizáckej relácii Bez servítky a práve tam ju priamo pred očami divákov jej kamarát Miki veľmi nahneval. V utorok vymyslela Betka Janíčková, ktorá tento týždeň trávi spolu s nimi, zábavu vo forme jazdenia na štvorkolkách. Pri tejto zábavke sa stalo, že Lucia si musela znovu spomínať na jej smutné obdobie v živote.

Miki sľúbil Mokráňovej, že nepôjde rýchlo, nakoniec však začal vyvádzať. Lucia povedala, že vôbec jej nepripadalo smiešne, keď jej kamarát začal jazdiť rýchlo a robiť nebezpečné kúsky na dvoch kolesách. “Išli sme strašne rýchlo do zákrut a ja som myslela, že vyletím. Ja som mala normálne slzy v očiach,“ zdôverila sa Mokráňová. Miki musel so strojom zastaviť, aby Lucia vystúpila. Všetko toto vyvolalo smutné spomienky na smrť jej bývalého priateľa. Práve hokejista Jozef Salajka sa zabil na podobnom stroji, na motorke. Lucia smutne povedala, že sa na to, čo Miki robil nemohla pozerať. Práve preto, že vie aké to je, keď stratí niekoho blízkeho. Nahnevalo ju aj to, že on to bral ako srandu.

Ako farmárom chutilo Betkine jedlo si môžete pozrieť v archíve na Markíze.

Miki si s Luciou na Farme veľmi rozumel.

Zdroj: markiza.sk | Foto: Facebook[/sociallocker]