Na Orave došlo cez víkend k veľkej tragédii. Marek sa išiel zabaviť s kolegami na vianočný večierok, no domov k rodine sa už nikdy nevrátil. Čo sa s ním po ceste domov stalo? 

K veľkému nešťastiu došlo pri obci Párnica na Orave, kde sa Marek nevrátil domov z vianočného večierku. S kolegami z práce organizovali vianočnú kapustnicu, no jeho cesta sa skončila tragicky.

Sledujte Hitky.sk aj na Instagrame –> TU

Marek sa podľa informácií krátko po polnoci rozhodol, že pôjde a rozlúčil sa s partiou kolegov. Naposledy ho však živého videli v noci z piatka na sobotu v obci Párnica, keď išiel domov. Keď sa však Marek v noci nevrátil, manželka vytušila, že sa niečo stalo a ihneď kontaktovala políciu. Záchranné zložky na nič nečakali a ihneď začali s pátraním.

Asi po štyroch hodinách našli medzi obcami Párnica a Istebné telo muža, ktoré nejavilo známky života. Obhliadajúci lekár vyvrátil cudzie zavinenie a na zistenie príčiny úmrtia bola nariadená pitva. Marekova smrť je tak momentálne záhadou, no pracuje sa s verziou, že mu mohlo zlyhať srdce alebo nešťastne spadol a zamrzol. Teploty boli v týchto miestach také nízke, že Marek nemal šancu prežiť. Celá udalosť je smutnejšia ešte o to, že Mareka našli len 500 metrov od domu. Rodina a blízki sa z nešťastia nedokážu spamätať a tragédia otriasla aj celou dedinou.

Žene, ktorá zostala s tromi malými deťmi vyjadruje sústrasť množstvo ľudí prostredníctvom Facebooku. Pre všetkých je to hrozná tragédia, po ktorej sa Marek k svojej rodine už nikdy nevráti.

Zdroj: topky.sk | Foto: pixabay