Máte radi podujatia, na ktorých sa zabavíte nielen vy, ale aj vaše deti? V tom prípade sa poponáhľajte a kúpte si lístky na túto akciu čo najskôr. Míňajú sa totiž v rekordnom čase!

 

Najväčšia detská akcia roka 2018 s názvom Festík už teraz láme rekordy. Toto podujatie, ktoré je určené najmä pre deti združí na jednom mieste najpopulárnejších slovenských umelcov, o ktorých je v tejto dobe obrovský záujem. Na festivale nebudú chýbať ľudia ako Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, Paci Pac, Baby Band, či množstvo iných. Špeciálny program bude predvedený v priestoroch Incheby 26. a 27. mája, pričom je jasné, že vstupenky získajú len tí najšikovnejší.

Prvá vlna lístkov, ktorá sa dostala do predaja sa totiž vypredala za rekordný čas, čo prekvapilo aj samotných organizátorov. Záujem očakávali veľký, no toto predbehlo aj ich očakávania. Je teda jasné, že rodičom s deťmi takéto podujatie chýbalo a každý, kto môže sa ho zúčastní.

Podujatie chce byť zaujímavé nielen pre deti, ale aj pre tínedžerov a dospelých. Je teda možné, že sa na ňom zabavia nielen vaše deti, ale aj vy. Podujatie sa môže pýšiť nielen zábavným, ale aj charitatívnym aj environmentálnym rozmerom. Organizátori chcú, aby sa ľudia najmä zabavili, ale tiež si odniesli informácie o tom, čo ich zaujíma. Maskotom podujatia bude psík Festík, ktorého si návštevníci určite obľúbia. Tí, ktorí sa chcú podujatia zúčastniť by si ale lístky mali kúpiť čo najskôr, nakoľko sa míňajú v rekordnom čase.

Zdroj: hudba.zoznam.sk | Foto: freepik