Najobľúbenejšia spevácka šou Česka a Slovenska sa čoskoro objaví na našich televíznych obrazovkách. Televízia Markíza postupne odhaľuje informácie o danej šou a tentokrát vieme, kto bude SuperStar 2018 moderovať. A je to zaujímavé.

Prednedávnom sme priniesli informácie, ktoré známe tváre zasadnú do porotcovských kresiel. Medzi tieto osobnosti patrí obávaný “kat” Paľo Habera a speváci Katarína Knechtová, Ben Cristovao a Matěj Ruppert. Televízia Markíza postupne odhaľuje aj upútavky s týmito známymi tvárami.

No jednu kľúčovú vec až doposiaľ neodhalila – kto bude túto úspešnú šou moderovať. Moderátorkou sa po prvýkrát stane mladá a krásna Jasmina Alagič s bosniacko-maďarským pôvodom. Moderovanie jej však nie je cudzie, pretože pracuje pre módnu stanicu Fashion TV. Kráska to následne potvrdila aj na svojom Instagrame.

Jasmina pre portál superstar.markiza.sk zároveň prezradila, že sa na svoju novú úlohu veľmi teší, pretože SuperStar sleduje už od detstva. Nuž uvidíme, ako sa mladá moderátorka zhostí novej výzvy, ale každopádne jej držíme palce!

Zdroj: superstar.markiza.sk | Foto: Instagram