V tomto dome plánovali, že strávia najkrajšie chvíle svojho života. Len prednedávnom si ho kúpili a odvtedy obaja usilovne pracovali na jeho rekonštrukcií. Jeho dokončenia a strávenia v ňom spoločnej budúcnosti sa však už nedožili. Obaja v ňom našli smrť, keď boli surovo popravení strelnou zbraňou.

Dvadsaťsedemročný Ján Kuciak pracoval pre portál aktuality.sk a vo svojej práci sa zameriaval najmä na oblasť daňových podvodov a mafiánskeho prostredia. Svoju prácu miloval, no je veľmi pravdepodobné, že možno práve ona ho pripravila o život.
Jána našli v dome smrti so strelným poraneným hrude, zatiaľ čo jeho priateľka bola objavená s prestrelenou hlavou.

Predpokladá sa, že príčinou tejto krutej a brutálnej popravy môže byť fakt, že sa stal nepohodlným človekom, keďže sa venoval aj obrovským daňovým podvodom, v ktorých figurovali také mená ako Kočner, Smer, Baštrnák (Fico, Kaliňák).

Slovensko ešte nikdy nečelilo takej surovej vražde investigatívneho novinára a odpoveď verejnosti i predstavenstva nenechala na seba dlho čakať. Všetci odsúdili tento brutálny čin a následne sa začalo s vyšetrovaním tejto krutej popravy.

V blízkej budúcnosti má byť vytvorený špeciálny vyšetrovací tím, v ktorom budú mať svoje zastúpenie viaceré zložky a Fico navyše prisľúbil gigantickú odmenu vo výške 1 milióna eur, za poskytnutie informácií, ktoré by viedli k objasneniu tejto vraždy!

V tomto dome ich surovo popravili!

Zdroj: aktuality.sk, cas.sk, facebook| Foto: facebook, aktuality.sk