Martina Jakubca poznáme ako speváka evergreenov, no po novom sa silou-mocou snaží dostať do politiky. Jeho kandidatúra na post župana bratislavského samosprávneho kraja dopadla katastrofálne. Nevzdal sa a na jar v budúcom roku plánuje kandidovať na prezidenta, aj napriek tomu, že vie, že o post hlavy štátu sa nemôže uchádzať.

Politické ambície Jakubca sa doteraz nesplnili, no zrejme patrí medzi ľudí, ktorí sa nevzdávajú aj keď je to vopred prehrané. Martin totiž všade, kde sa pohne hovorí o svojej ambícií stať sa prezidentom. Na sociálnej sieti si pravidelne robí reklamu a presviedča fanúšikov, že práve on je ten vyvolený na post hlavy štátu.

Má to však zásadný háčik, o ktorom spevák veľmi dobre vie a aj napriek tomu naďalej zavádza fanúšikov. Dôvodom je jeho vek. Podmienkou na kandidatúru za prezidenta je totiž to, že musí daný kandidát mať 40 rokov v deň volieb. Umelec obľúbený predovšetkým u dôchodcov má iba 35 rokov, čím nespĺňa jednu z hlavných podmienok.

Niektorí z fanúšikov ho na tento fakt upozornili, no Jakubec veselo klamal ďalej. ,,Uvádzajú mi zlý vek,“ odpísal jednému z diskutujúcich. Tvrdil totiž, že jeho narodeniny sú síce 17. novembra, no nenarodil sa v roku 1983 ale o päť rokov skôr, teda v roku 1978. Ide však o obrovské klamstvo, keďže v katastri nehnuteľností mu svieti rok narodenia 1983. Milovník postarších dám tak cielene klame a opäť na seba zbytočne púta pozornosť.

Reklama Martina Jakubca

Foto: Facebook