Obdobie zásnub a príprava svadby patria k najkrajším obdobiam v živote ženy. Známa markizáčka si ale ešte musí počkať, keďže jej priateľ si zásnuby nečakane rozmyslel. 

Ostane na ocot? Známa markizáčka a bývalá farmárka Lucia Mokráňová (26) je už dva roky so svojím priateľom Petrom Pätoprstým, no stále sa nedočkala vytúženej svadby, hoci sa tomuto dôležitému kroku vôbec nebráni. Práve naopak, fitnesska s dokonalou postavou, ktorá si svojho princa zbalila sama vďaka správe na sociálnej sieti, sa už vidí pod čepcom.

Keď sa posledne chystali na romantický výlet do Ameriky, všetci vrátane Lucie čakali na sladkú novinku, no tá sa, bohužiaľ, nekonala. Exfarmárka pre Topky prezradila, prečo si jej drahý očakávané zásnuby náhle rozmyslel: “Každý očakával, že sa tam zasnúbime, no aj ja som to už potom čakala. A keďže sa nič nestalo, tak som sa ho potom pýtala, že prečo? A on mi povedal, že keďže to od nás každý očakával, tak si to teda nakoniec rozmyslel,” objasnila zmýšľanie svojho priateľa. Zdá sa teda, že kráska z Farmy si na svoj veľký deň bude musieť ešte chvíľku počkať.

Zdroj: topky.sk │ Foto: Instagram