Playmate Zuzana Štraus Plačková (27) sa v minulosti preslávila aj početnými plastickými vylepšeniami, ktoré jej aktuálne robia veľké problémy. Blondínka priznáva, že nevie, čo má robiť.

Zuzana Plačková si v minulosti okrem nadpojených vlasov, upravených zubov, pier a nosa nechala poriadne zväčšiť aj svoj hrudník. Po svadbe s Reném a vekom sa zrejme začína trochu krotiť a nielenže prestala experimentovať s farbami vlasov, ale rozhodla sa aj pre zmenšenie hrudníka, pričom aktuálne skončila na 400 ml implantátoch. Zdá sa však, že posledný zákrok jej napriek želanému výsledku priniesol aj nemalé zdravotné komplikácie.

Blondínka sa na sociálnej sieti zverila fanúšikom, že od operácie musí držať diétu, no hmotnosť nákupnej maniačky s tým nemá nič spoločné. Ako prezradila, za všetkým je narkóza: “Mnohí z vás mi píšu, prečo držím diétu, že ju možno nepotrebujem. Tentokrát ju potrebujem hlavne preto, aby mi vyplavilo ešte nadbytočnú narkózu po operácii. Lebo to mi robí zdravotné problémy a veľmi ma to zavodňuje,” prezrádza.

Napriek tomu, že Zuza už vyskúšala všetky možné dostupné tabletky na odvodnenie, problém ju trápi naďalej a privádza ju do zúfalstva: “Už neviem, čo mám robiť. Čo je najhoršie, nemôžem ešte ani cvičiť,” zúfa si blondínka, ktorá si príde do tváre stále ako opuchnutá. Snáď sa jej podarí čoskoro prebytočnej vody v tele zbaviť.

Zdroj │ Foto: Instagram