Ako sa zdá, Patrik “Rytmus” Vrbovský si mediálny kolotoč okolo jeho starého vs. nového vzťahu mimoriadne užíva, o čom svedčia aj jeho denno – denné statusy na sociálnej sieti Instagram. Tým posledným však vytrel kocúra všetkým neprajníkom, ktorí sa nedokážu zmieriť s faktom, že drsný raper je opäť zamilovaný.

Nie je to tak dávno, čo sa na verejnosti prevalila informácie, že Dara Rolins a Patrik Vrbovský už ďalej netvoria pár. Kým speváčka neskôr priznala, že spolu nie sú už takmer jeden rok, mnohí priaznivci najsledovanejšej dvojice šoubiznisu sa s danou skutočnosťou nedokázali zmieriť.

Následne si raper našiel novú lásku, ktorou sa stala krásna moderátorka Jasmína Alagič. Dvojica okamžite začala plniť stránky všetkých slovenských i českých periodík, pričom vyjadrení k novému páru sa neštítili ani fanúšikovia celebrít. Patrik si s danou skutočnosťou rozhodne ťažkú hlavu nerobí a k celej situácii sa postavil viac ako výsmešne: “Počul som, že v Čechách a na Slovensku vybuchujú denno-denne novinárske redakcie kvôli tomu, že som zamilovaný. HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHQHHQHAHQHHHAHAHHAHA,” uviedol na Instagrame raper.

Následne zdieľal fotografie s novým, evidetne pripravovaným merchom, ku ktorému dopísal len jednoduché: “Čoskoro špeciálna edícia “ZamilovanyRytmus” na @rukahore ???
PS: Čoskoro nový singel “Priskoro ťa milujem” v špeciálnej píšťalkovej verzii.” Ach, Rytmus, keby si ty vedel, že niektoré redakcie, vrátane tej našej, vám držia pekelne palce a na nových mikín sa už nemôžeme dočkať! 🙂

Zdroj: Instagram/Rytmusking