Koncom júla obleteli celý svet šokujúce správy, ktoré zvestovali, že Demi Lovato, jedna z najúspešnejších speváčok šoubiznisu, sa mala predávkovať heroínom. Hviezda kanálu Disney Channel okamžite skončila v nemocnici, kde vysvitlo, že užiť mala metamfetamín.

Demi Lovato začínala svoju kariéru spolu so Selenou Gomez či Miley Cyrus na detskej stanici Disney Channel. Potom, ako sa jej kariéra rozbehla, prepadla návykovým látkam, v dôsledku čoho sa v roku 2010 stiahla z koncertného turné s kapelou Jonas Brothers, aby nastúpila na liečenie. V čase, kedy bola opäť “čistá”, sa fanúšikom priznala, že pravidelne brala tvrdé drogy, bola závislá od alkoholu, a taktiež bojovala s poruchou príjmu potravy.

Uplynulý rok nakrútila megastar dokument, v ktorom sa vyznáva zo všetkých svojich démenov, pričom len prednedávnom jej vyšla skladba “Sober”. Práve tá má hovoriť o skutočnosti, že Demi po šiestich rokoch abstinovania opäť prepadla svojej závislosti.

Vyjadrenie speváčky, ktoré zverejnila na svojom Instagrame

“Vždy som bola otvorená a transparentná, čo sa týka mojej cesty so závislosťou. Naučila som sa, že táto choroba nezmizne alebo nevybledne časom. Je to niečo, čo musím prekonať, no zatiaľ sa mi to nepodarilo.

Chcela by som sa poďakovať Bohu, že ma nechal nažive. Všetkým mojim fanúšikom budem navždy vďačná za všetku lásku a podporu počas uplynulého týždňa, ale aj celkovo. Vaše pozitívne myšlienky a modlitby mi pomáhali v týchto ťažkých časoch.

Chcela by som poďakovať svojej rodine, tímu a celému personálu v Cedars-Sinai, ktorí stáli po mojom boku celučičký čas. Bez nich by som nebola tu, aby som vám mohla napísať tento list.

Teraz potrebujem čas na liečbu a musím sa zamerať na triezvosť a cestu k zotaveniu. Nikdy nezabudnem na lásku, ktorú ste mi prejavili a už teraz sa teším na deň, kedy budem môcť povedať, že som to všetko prekonala a prešla som na druhú stranu.

Neprestávam bojovať!”

Zdroj: Instagram/ddlovato