Je to viac ako týždeň, čo sa hercovi Dušanovi Cinkotovi splnil jeden z jeho tajných snov. Stal sa totiž otcom krásneho chlapčeka, pričom dostal možnosť byť pri tom, ako jeho prvý potomok prichádza na svet. Nikto však nemohol tušiť, že už o pár dní bude smútiť za osobou, ktorá mu bola oporou aj vo chvíľach, keď vo väzení strácal nádej na nový život.

Slovenský herec sa teší z novej role otca iba pár dní, pričom je spoločne s manželkou Zuzkou nadšený zo synčeka, ktorý dostal pre naše končiny poriadne nezvyčajné meno, Oleg. Pred pár hodinami sa však rodák z Banskej Bystrice ponoril do veľkého smútku, keďže mu zomrel jeho milovaný otec Dušan (†67).

Je verejne známe, že Cinkotov otec niekoľko rokov bojoval s vážnymi zdravotnými problémami. „Dlho sa trápil, no bojoval statočne. Bol to slušný a dobrý človek. Zomrel v nemocnici tesne predtým, ako sme ho s mamou prišli pozrieť,“ priznal Dušan pre cas.sk. Herec tiež prezradil, že jeho otec sa chcel dožiť vnuka, čo sa mu aj podarilo. Bohužiaľ, z ďalšieho člena rodiny sa tešil iba krátkych šesť dní.

Zdroj: pluska.sk, cas.sk  |  Foto: YouTube, Pixabay, Instagram/tvjoj