Na Farme sa pred pár dňami uskutočnil napínavý duel, ktorý sa odohral v znamení chlapských silových disciplín. Prvý duelant Filip (20) sa nachádzal na statku iba štyri dni a už si musel prejsť úlohou sluhu, pričom sa následne dostal do duelu. S najväčším odhodlaním si do súboja vybral Petra (38) a dnes už s istotou vieme, že syn bývalej farmárky Moniky Haklovej, duel nakoniec prehral. Vlna kritiky zo strany divákov však v týchto dňoch naberá na sile!

 

Životaplný mladík Filip Hakl sa rozhodol pre tvrdého súpera, keď si do duelu vybral staršieho, no predovšetkým váhovo väčšieho Petra Harezníka. Súboj dvoch odhodlaných mužov vôbec nebol jednoznačný a o víťazstve jedného z farmárov nakoniec rozhodla posledná disciplína.

Nerozhodný stav 2:2 mala vyriešiť silová disciplína, kde išlo o preťahovanie horiaceho voza. Peter sa veľmi rýchlo chopil svojej sily a po pár sekundách vyhral. Diváci si však všimli, že víťaz si viditeľne pomáhal pridržiavaním sa koľajnice, čo bolo prísne zakázané. Celý duel tak považujú za nespravodlivý a Filip by sa podľa nich, mal vrátiť späť na statok.

Zdroj: markiza.sk  |  Foto: Facebook/Farma, markiza.sk