Je tomu len zopár hodín, čo Slovensko spoznalo svoju 20. Miss Universe, ktorá sa konala prekvapivo v priestoroch diskotéky Ministri of Fun v Banskej Bystrici. Kráľovnou krásy pre rok 2018 sa stala 24-ročná Barbora Hánová z Bratislavy, ktorá zamotá hlavu nejednému mužovi.

Miss Universe Slovenskej republiky sa stala uplynulú sobotu krásna Bratislavčanka, ktorá sa v súkromí živí ako grafická dizajnérka. Plavovláska, ktorá má cit pre módu a krásu doslova v oku, porazila vo finále celkovo 10 dievčat. Barbora momentálne žije vo švajčiarskom Bazileji, pričom na jej výhru sa pozeralo prostredníctvom internetového prenosu približne 2 500 divákov.

Ako sme vás už totiž informovali, tentokrát sa priamy prenos z udalosti v televízii nevysielal a organizátori zvolili výhodnejší a údajne pre divákov dostupnejší spôsob sledovania. Víťazku, priebeh večera i dokrútky ste mohli sledovať prostredníctvom sociálnej siete YouTube, prípadne priamo na mieste v Banskej Bystrici. „Cítim sa úžasne, naozaj som to nečakala, som v šoku teraz, ale naozaj sa teším,“ povedala skromne pre Topky.sk nová Miss Universe SR 2018 a toto je ona!

Miss Universe

Foto: YouTube, Instagram/Barborina