Bola mladá, krásna, talentovaná a taká nešťastná. Životný príbeh českej speváčky Ivety Bartošovej (†48) by sme mohli prirovnať k dramatickej telenovele, no večná škoda, že jej cesta neskončila happy endom. K tragédií sa po dlhých rokoch vyjadrila aj mama zosnulej.

Jedna z legendárnych českých speváčok zomrela pred viac ako štyrmi rokmi, keď 29. apríla 2014 ukončila dobrovoľne svoj život. Dodnes však zostala v srdciach mnohých fanúšikov, ale predovšetkým jej mamy Svatavy, ktorá sa doteraz k strate dcéry nechcela vyjadriť. Smútkom a trápením si totiž prechádzala iba v tichosti.

Situácia sa pred pár dňami zrejme zmenila, keďže konanie Bartošovej nedáva pani Svatave spávať. Ťažké srdce má však predovšetkým na svojho bývalého zaťa Josefa Rychtáře, s ktorým Iveta údajne nebola šťastná. ,,V auguste si ho vzala a v apríli skočí pod vlak, keď už mala dohodnuté, že v máji podá žiadosť o rozvod. Je to normálne?“ pýta sa sama seba mama legendárnej speváčky.

Pani Bartošová dokonca prezradila posledné slová, ktoré počula od svojej dcéry netušiac, že na druhý deň bude oplakávať jej smrť. ,,Maminka, mám ťa rada, maj sa tu dobre a daj na seba pozor. A to bol koniec nášho posledného rozhovoru. Rychtář to nahrával a potom to dal do televízie,“ uviedla zdrvená matka pre idnes.cz. Konanie jej bývalého zaťa sa jej nesmierne dotklo a podala na neho i trestné oznámenie.

Zdroj: revue.idnes.cz  |  Foto: Facebook, Youtube