V prípade Zuzany, ktorá sa v stredu stratila cestou do práce, nastal zvrat. Ženu síce napokon našla polícia v poriadku, no jej manžel sa údajne s únoscom veľmi dobre poznal, pričom dokonca…

V stredu sa Zuzana zo Senného v okrese Michalovce vybrala na aute do práce ako zvyčajne. Po ceste ale zažila šok, na ktorý nikdy nezabudne. Z auta ju uniesol muž, ktorý podľa jej slov pôsobil labilne a napokon ju spútal do reťaze a vozil po poliach, až si to namieril na jeden opustený dvor. Tam ich už zadržala polícia, pričom nebezpečný Stanislav bol aj ozbrojený.

Zuzana vyviazla z tejto drámy bez zranení, hoci opísala, že tento zážitok bol pre ňu hotovým peklom. Políciu mal na stopu Stanislava naviesť práve Zuzanin manžel Tomáš. Ako sa ukázalo, ani on nie je žiadnym neviniatkom a v roku 2017 ho Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici uznal vinným z prečinu podplácania, pričom dostal 2 roky podmienečne. Ako uviedla hovorkyňa súdu pre Plusku, v tejto veci bol riešený aj jeho známy, a dokonca Zuzanin únosca Stanislav, ktorý však vyviazol bez trestu.

Napriek tomu, že obišiel bez viny, rozhodol sa z doposiaľ neznámych dôvodov uniesť Tomášovu ženu a zisťuje sa, čo bolo príčinou. Tomáš ale priznal, že voči Stanislavovi vypovedal v istej nekonkretizovanej veci. Za únos Zuzany teraz Stanislavovi ale môže hroziť pobyt za mrežami až na 8-15 rokov.

Spoločnú snímku Zuzany a manžela môžete vidieť >>> TU <<<

Zdroj: pluska.sk │ Foto: Facebook/Polícia SR