Uplynulú stredu sa v markizáckej šou 2 na 1 predstavil raper Kali, ktorý sa so cťou zhostil podpásových úloh plných zábavy. 36-ročný hudobník však divákov absolútne odrovnal snímkou, ktorá pochádza z jeho stredoškolských čias, kedy profesionálne hrával futbal!

Obľúbený raper a čerstvý otecko Kali, ktorý všetok svoj voľný čas venuje predovšetkým dcérke Nelke a partnerke Alici, sa rokmi zmenil na nepoznanie. Kým fanúšikovia poznajú statného Bratislavčana ako dobráckeho rapera s pevnou postavou a v štýlovom oblečení, kedysi vyzeral celkom inak.

Ako totiž priznal, v minulosti hrával profesionálne futbal za Armtediu Petržalka, avšak kvôli zraneniu sa nedostal do “A” mužstva. “Chvíľu som hrával za Slovan a potom som prešiel do Artmedie a tam som hrával až do staršieho dorastu. Boli sme taká partia chalanov, ktorých chcel tréner rozdeliť, lebo sme to nebrali až tak vážne,” povedal raper, pričom dodal: „Išiel som do Podunajských Biskupíc. Prvé zápasy som tam bol kráľ a potom som išiel na úroveň toho celého a potom to už bolo viac ako hobby.“

Momentálne najúspešnejší hudobný umelec Slovenska dokonca priniesol do šou fotku, na ktorej by ste ho rozhodne nespoznali. Mladý Kali je na nej totiž výrazne pochudnutý, namiesto typickej šiltovky má odfarbené blond vlasy a pod kopačkou futbalovú loptu. Spoznali by ste v tomto chalanovi obľúbeného rapera?

Kali ako blond futbalista

Zdroj: Markiza, Instagram/dezertkalimusic