Minulú sobotu 10.septembra, svoju lásku spečatili sobášom “Sajfovci”. Svadba bola naozaj krásna, luxus a romantika číhali na každom kroku a nevesta bola ako vystrihnutá z katalógu. Významnej udalosti sa zúčastnilo veľa známych osobností a aj keď vládla fantastická nálada, nie každý sa bavil! 

Veronika Ostrihoňová a Matej “Sajfa” Cifra si povedali svoje áno pod holým nebom. Rozprávková svadba prebehla pred očami 130 hostí, no jedného z nich nezaujal ani samotný obrad. O kom je teda reč?

[sociallocker]O sučke anglického buldoga Molly! Psí miláčik novomanželov mal doslova “na saláme” celý obrad. Počas sobáša si Molly ľahla tesne k záhradnému oltáru a pokojne spala. Vtipnú fotografiu zverejnil Sajfa na sociálnu sieť s komentárom: “Samozrejme nie všetci sa bavili…” Manželský pár by asi málokomu prepáčil odignorovanie ceremoniálu, no Molly si to mohla dovoliť. Ako šteniatko nemala veľké šťastie, dostala sa do rúk neohľaduplného majiteľa, ktorý sa o ňu nevedel postarať. Ako 9-mesačnú si ju adoptovali Matej a Veronika a s láskou sa o ňu starajú.

 

Zdroj: Instagram | Foto: Instagram
[/sociallocker]