Začiatkom mája spoznal celý svet novú kráľovnú krásy Ameriky, ktorou sa spomedzi 51 zástupkýň krajín Spojených štátov stala exotická Cheslie Kryst. Nádherná brunetka pokorila svoje súperky nielen dych vyrážajúcou postavou, ale aj inteligenciou či bezkonkurenčnou korunou krásy.

Uplynulý piatok sa konal v Grand Sierra Resor v meste Reno, štát Nevada, dlho očakávaný galavečer, počas ktorého svet spoznal najkrajšiu ženu Ameriky pre rok 2019. Absolútnou víťazkou večera sa stala 28-ročná právnička Cheslie Kryst z Charlotte, ktorá sa na mólo postavila za štát Severná Karolína. Nová Miss USA vedie v profesijnom živote občianskoprávne spory pre advokátsku kanceláriu, a taktiež vykonáva bezplatnú právnu pomoc pre väzňov, ktorí mohli byť nespravodlivo odsúdení, pričom im pomáha znížiť tresty.

Prvou vicemiss súťaže krásy sa stala Alejandra Gonzalez z Nového Mexica, pričom na stupienok druhej vicemiss sa postavila Triana Browne z Oklahomy. Cheslie Kryst, ktorá postúpila do súťaže Miss Universe, bola korunovaná kráľovnou krásy z roku 2018, Sarah Rose Summers z Nebrasky.

Fotky krásnej Miss v plavkách môžete vidieť >>>TU<<< , >>>TU<<< a >>>TU<<<

Zdroj: CNN.com, time.com | Foto: Instagram/MissUSA, CheslieKryst