Na Instagrame sa to len tak hemží kráskami, ktoré na svojich profiloch propagujú kozmetické produkty, elektroniku či iné výrobky. Ako však správne tušíte, reklamu firmám nerobia vôbec zadarmo. Cifry, ktoré im za jednu fotku cinknú na účte, sú priam kráľovské!

Instagram sa hemží krásnymi speváčkami, herečkami či influencerkami, ktoré majú veľké množstvo sledovateľov. Na svojich profiloch pravidelne zverejňujú dokonalé fotky kozmetických produktov, elektroniky či iného tovaru. Vplyvné slečny nášho šoubiznisu ale tieto služby nerobia zadarmo.

Zuzana Plačková, ktorá prezradila, na čom všetko zarába, sa nedávno rozhodla odhaliť kráľovskú sumu, ktorú si pýta za jedinú fotku na sociálnej sieti, na ktorej drží v rukách produkt, za ktorým sa už o pár hodín len tak zapráši. Na jej účet cinkne za takúto službičku vyše 1 000 eur a ak produkt zverejní vo videjku stories, privyrobí si pekných 500 eur. Ak si spočítate, koľko takých výrobkov odprezentuje kráska v priebehu mesiaca, získate predstavu o tom, ako dobre sa dá nabaliť na internete, ak máte vyše 500-tisíc fanúšikov.

Za Plačkovou ale nezaostáva ani taká Dara Rolins, ktorá si podľa informácii portálu Diva vypýta za jedinú fotku s produktom minimálne 2 000 eur. Na svoje si určite príde aj Jasmina Vrbovská Alagič, ktorá sa po zverejnení vzťahu s Rytmusom dostala rovnako na instagramové výslnie a momentálne propaguje rovnakú značku mobilného telefónu ako Rytmusova bývalka Dara. Dievčatá ale musia dodržiavať prísne pravidlá a firmy musia byť s ich prezentáciami a spätnou väzbou spokojné.

Zdroj: diva.aktuality.sk │ Foto: Instagram/jasmina_alagic, milanwtf, dararolins_vermi, queen.plackova