Jakub Prachař sa ešte nerozviedol s Agátou, no už stihol zbaliť novú známosť. Fotografom sa podarilo moderátora načapať ruka v ruke so známou kráskou, s ktorou má tvoriť pár už vyše mesiaca.

Stále ženatý Jakub Prachař sa nachádza v rozvodom procese s modelkou a moderátorkou Agátou. Kríza vo vzťahu dvojice prepukla už v apríli a dnes je po slovách Agátinej mamy nad slnko jasné, že svoju lásku nezachránia. Po turbulentných podozreniach z nevery, ako aj údajnom romániku so slovenskou herečkou a porotkyňou ČSMT, vyšlo na verejnosť ďalšie tajomstvo.

Fešný moderátor má už vyše mesiaca randiť so známou kráskou a víťazkou modelingovej súťaže Elite Model Look 2006 Denisou Dvořákovou, ktorá má za sebou čerstvý rozvod. S modelkou sa mal pritom podľa informácií českého Blesku zoznámiť počas finále prestížnej súťaže krásy koncom augusta. Večer v spoločnosti modeliek pritom Jakub moderoval, kým Denisa bola ako bývalá víťazka čestný hosť: “Na afterpárty spolu popíjali až do 5. hodiny rána a potom spolu odišli,” prezradil zdroj.

Napokon sa stretli pracovne aj v Karlových Varoch, kde spoločne trávili čas na bare. Aktuálne majú byť párom, ktorý chodí pravidelne do reštaurácií, k Denise do bytu alebo sa drží za ruky či bozkáva ako všetci zaľúbenci. Jasným dôkazom sú aj fotky, na ktorých holubičky načapali ruka v ruke. Ani jeden sa však zatiaľ nechce k čerstvej záležitosti vyjadrovať.

>> TU <<< (opens in a new tab)">Fotky Jakuba prichyteného s Denisou si pozriete >>> TU <<<

Prachař na Elite Model Look, kde sa mal s Denisou zoznámiť
V Karlových Varoch sa dal s modelkou (naľavo) dokopy

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: blesk.cz, pluska.sk │ Foto: Instagram/denisadvorakova, jakub_prachar, Televízia JOJ