V pondelok podvečer otriasla Slovenskom hrozná správa o smrti talentovanej herečky Moniky Potokárovej (†27). Všetko nasvedčuje tomu, že si na život siahla sama. Teraz sa potvrdili aj najhoršie obavy.

Mladý a krásny talent Slovenského národného divadla v pondelok podvečer navždy odišiel za doposiaľ záhadných okolností. Monika Potokárová si mala vo veku 27 rokov siahnuť na život. Informáciu o tom, že jej na mieste už nebolo pomoci, potvrdil aj privolaný záchranár.

Verejnosť však v prvých momentoch netušila, kto záchranku privolal a kto vlastne našiel bezvládne telo herečky. Nový Čas potvrdil najhoršie obavy, keď zverejnil informáciu o tom, že to mal byť práve jej manžel a kolega Robert Roth (47): “Moniku našiel doma práve Robo. Je z celej udalosti veľmi zdrvený,” uviedol známy z jeho okolia. Práve v hercovom byte na Kolárskej ulici sa mala tragická udalosť odohrať.

Na oficiálnej facebookovej stránke herca sa objavili viaceré smutné príspevky, ktoré zverejnil admin: “Monika Potokárová bola najväčším talentom a najviac obsadzovanou herečkou v SND, hrala v 12 predstaveniach… Úprimnú sústrasť rodine, blízkym a aj manželovi, Robertovi Rothovi.” Roth sa však zatiaľ k bolestivej udalosti nevyjadril. Momentálne určite prežíva nevýslovný smútok a žiaľ.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: cas.sk │ Foto: Facebook/Robert Roth, Instagram/cinohrasnd, YouTube/Slovenské národné divadlo