Hrozný incident sa stal ešte v roku 2018, keď sa 42-ročná opitá matka rozhodla podpáliť vlastný dom. V tom sa v čase požiaru nachádzali aj jej dve deti. Žena sa však namiesto záchrany ratolestí rozhodla venovať čomusi nepochopiteľnému.

V anglickom meste Salford vo Veľkom Manchestri došlo ešte v roku 2018 k hroznej udalosti. 42-ročná Anna Ferries trpela silnou závislosťou na alkohole. Jeden deň sa opitá a v zlom psychickom stave rozhodla svoj dom podpáliť napriek tomu, že sa v ňom v tom čase nachádzala jej malá dcérka a dospievajúci syn: “Vyveďte deti von, idem podpáliť dom!,” začuli podľa ManchesterEveningNews zdesení susedia.

Krátko na to sa dom naozaj ocitol v plameňoch a sused vybehol do domu skontrolovať, či tam neostali deti. Oheň sa rýchlo šíril, no sused okamžite zhrabol deti a dostal ich do bezpečia. Matka sa pritom zaujímala o záchranu domácej korytnačky a vtáčika. Keď oheň uhasili, opäť zapálila závesy s krikom, že chce umrieť.

Žena bola súdom odsúdená na 16 mesiacov a bola jej nariadená liečba z alkoholovej závislosti ako aj liečba duševného zdravia. Sudkyňa Goddardová uviedla na súde, že je šťastím, že Annina rodina v ten deň neumrela: “Máte šťastie, že máte susedov, ktorí vám pomohli vyniesť deti z domu. Odvtedy ste ale urobili progres a liečite sa,” dodala.

https://twitter.com/arts_curios/status/1217483625056362498

Zdroj: manchestereveningnews.co.uk │ Foto: YouTube/Inside Edition, Twitter