Miro Jaroš sa stal v posledných rokoch detskou hviezdou, pričom jeho pesničky pre najmenších sú mimoriadne obľúbené. Zdá sa však, že nedávnym rozhodnutím prišiel o jednu z najvernejších fanúšičiek.

Bývalý superstárista Miro Jaroš (41) si splnil svoj sen, a aj napriek zdanlivo neúspešnej hudobnej tvorbe pre dospelých sa živí muzikou. Jeho cieľovou skupinou sú však deti, ktorým robí náučnými piesňami veľkú radosť. Nedávno mal byť oslovený krstnou mamou vážne chorého dievčatka, pričom ho požiadala o krátke video, v ktorom by dieťa povzbudil a presvedčil, aby bralo lieky.

Zo strany 41-ročného speváka však prišla negatívna odpoveď. ,,Som z jeho reakcie sklamaná, pracuje s deťmi a nenašiel si päť minút, aby povedal „držkaj sa, vylieč sa!“ povedala pre cas.sk mama malej bojovníčky.

Miro sa však na celú záležitosť pozerá z iného pohľadu a vysvetľuje, prečo odmietol video natočiť. ,,Vzdor dieťaťa je nepríjemná, ale riešiteľná vec. Som presvedčený, že výchova detí je v prvom rade na rodičoch a nie som stotožnený s tým, že ja mám byť ten, kto má suplovať ich výchovu,“ zareagoval Jaroš. Spevák má byť podľa jeho slov dokonca atakovaný nepríjemnými správami a vyhrážkami zo strany nahnevanej rodiny, ktorá mieni “zničiť jeho meno”.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: cas.sk  |  Foto: Instagram/jarosmiro, Facebook/Miro Jaroš, Pixabay