Zuzana Plačková patrí k najlepšie zarábajúcim influencerkám v našich končinách. Len nedávno prezradila, aká mastná sumička pristane na jej účet každý mesiac. Teraz sa však dostala do pozornosti zahraničných médií, ktoré zostavili veľmi nelichotivý rebríček.

Zuzana Plačková má od začiatku svojho pôsobenia na televíznych obrazovkách veľmi podnikavého ducha a okamžite zistila, ako si získať pozornosť. Po účinkovaní v šou Hotel Paradise sa vrhla aj do natáčania Nákupných maniačok a nedávno dokonca natočila vlastnú šou InstaQueen, z ktorej televízia JOJ odvysielala jednu časť.

Do pozornosti fanúšikov sa však dostala aj vďaka účtu na Instagrame, kam pravidelne pridáva šťavnaté fotky, ako aj spolupráce s početnými firmami. Bývalá playmate, ktorá sa v minulosti mala zúčastniť aj na hanbatom kastingu na bielom gauči, si pritom za uplynulé roky prešla veľkou zmenou vizáže.

Zbavila sa kilogramov navyše, predĺžila a zahustila si vlasy, podstúpila niekoľko vylepšovacích kúr vrátane úpravy chrupu a na tvári jej nesmú chýbať umelé mihalnice. Práve vďaka obrovskému rozdielu oproti svojej pôvodnej podobizni sa Zuza dostala do zahraničného článku mimoriadne obľúbeného portálu BoredPanda. Ten Plačkovú spolu s ďalšími instagramovými celebritami umiestnil do zoznamu najhorších instagramových zobrazení v rozpore s realitou, foto >>> TU <<<.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram HITKY_SK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: boredpanda.com │ Foto: Instagram/queen.plackova, YouTube/Televízia JOJ