Včerajším dňom do šoubiznisového sveta pribudol ďalší celebritný manželský párik z hereckej brandže. Hviezdy z úspešných amerických seriálov, ktoré sú známe aj v našich končinách, si pred pár hodinami povedali svoje vytúžené “áno”.

[sociallocker]Patrick J. Adams sa blysol v seriáli “Suits”, ktorý je zameraný na vymyslenú právnickú firmu. Mladý Kanaďan si v ňom zahral jednu z ústredných postáv. Jeho polovička Troian Bellisario si strihla tiež jednu z najdôležitejších úloh v tínedžerskom seriáli “Pretty Little Liars”. Obe snímky si nielen za hranicami, ale i u nás našli mnoho priaznivcov a skalných fanúšikov.

Dvojica začala spolu randiť už v roku 2009, medzičasom si dali menšiu prestávku, opäť sa dali dokopy a v roku 2014 sa 35-ročný herec odhodlal urobiť veľký krok. Pokľakol pred svoju priateľku Troian a požiadal ju o ruku. Prešli dva roky a svoj vzťah opäť posunuli o level vyššie. Od včerajšku sú z nich právoplatní manželia a svoj veľký deň si užili plnými dúškami. Svadba sa viedla v dedinskej tématike, vládla na nej príjemná a pokojná atmosféra. Okrem svojich rodín si herecký párik pozval aj mnoho známych celebritných tvárí. Medzi pozvanými nemohli chýbať kolegyne a zároveň veľmi dobré priateľky nevesty – Ashley Benson, Sasha Pieterse a Marlene King. Všetky sa spoločne stýkali počas nakrúcania úspešného seriálu “Pretty Little Liars”. Okrem ženského pohlavia prišli novomanželom zo snímky zablahoželať aj ďalší kolegovia Keegan Allen i Tyler Blackburn. Medzi hosťami sa blysol aj sympaťák Zachary Quinto. Mnoho z nich sa aj pochválilo fotografiou zo svadobného dňa.

t0

Ashley sa na svojom Instagrame priznala, že tento deň ju dohnal k slzám. Novomanželom zároveň gratuluje.

t1

Zachary, hviezda seriálov “Heroes” a “American Horror Stories”, zvečnil snímku plnú lásky počas spoločného tanca manželov.

t6Foto: Instagram | Zdroj: people.com, Instagram
[/sociallocker]