Televízia Markíza a relácia Teleráno patria k stáliciam, ktoré si diváci za dlhé roky obľúbili. O to väčší šok nastal, keď oznámila, že známa moderátorská dvojica, ktorá sa fanúšikom prihovárala z obrazoviek celé roky, definitívne končí a odchádza.

K Teleránu na Markíze patria neodmysliteľne aj zohrané moderátorské dvojice, ktoré spríjemňujú divákom ranné vstávanie už celé roky. O to väčšie prekvapenie nastalo, keď Markíza oznámila, že na obrazovkách definitívne končí jedna z nich. Adriana Poláková a Daro Richter sa nadobro lúčia a odchádzajú.

Sympatická moderátorka sa rozhodla po rokoch seknúť so svojou srdcovou záležitosťou kvôli láske: “S priateľom sme sa rozhodli žiť spoločne s tým, že sa za ním presťahujem do zahraničia. Bolo by pre mňa časovo veľmi náročné cestovať skoro ráno do Telerána. Priateľovo bydlisko nie je totiž v blízkosti hraníc, preto som sa rozhodla v Teleráne skončiť,“ vysvetľuje svoj nečakaný krok. Zaujímavosťou je, že práve v rannej relácii sa so svojím priateľom pred rokmi zoznámila.

Po Adrianinom odchode nasledovalo aj rozhodnutie Dara: “Na margo Aďkinho rozhodnutia sme sa po dohode s televíziou rozhodli, že svoje pôsobenie na televíznej obrazovke ukončíme spoločne. Diváci nás však budú môcť v Teleráne vidieť ešte do konca júla. Som vďačný za každú minútu a každé jedno vysielanie,” dodáva so slovami, že Teleráno mal vždy rád.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: markiza.sk │ Foto: Ig/telerano