Slovenský herec prežíva tieto Vianoce inak, ako po minulé roky a zrejme na ne tak skoro nezabudne. Po tom, čo ho trápili bolesti, ho totiž lekári vzali na okamžitú operáciu. Umelec sa tak musí učiť opäť chodiť a zotaviť sa, aby mohol byť prepustený do domácej liečby. 

Slovenský herec Marcel Nemec prežíva pred sviatkami náročné a smutné chvíle. Po bolestiach brucha totiž skončil na Kramároch, no lekári ho po infúziách poslali domov. Nemec sa však rozhodol namieriť si to do nemocnice Milosrdných bratov po tom, čo jeho bolesti neutíchali.

Mala to byť štandardná laparoskopická operácia Hernie, no nakoniec z toho bola 5 hodinová “sekanica”. Vybrali mi slepé črevo, hrubé črevo a zopár vecí, čo tam nemá čo robiť a ja som sa učil nanovo chodiť, cikať aj (veď viete čo…) Keď som sa zobudil, hadičky mi trčali z každého otvoru… Z najhoršieho som vonku. Už len nech sa potvrdia dobré výsledky a na Silvestra budem hádam aj doma. Možno aj skôr. Som bojovník!!!! Mám tu ešte zopár nedorobených vecí. Mňa sa len tak nezbavíš, s tým sa lúč. Krásne Vianoce, moji milí!” uviedol na sociálnej sieti.

Pre Nový Čas dodal, že aktuálne čaká na výsledky vyšetrení, keďže mu v tele našli viacero nádorov: “Nevedel som, čo sa deje. Miesto malého otvoru mám 14 štichov. Pán primár povedal, že tam boli nejaké predmety, ktoré tam byť nemali. Vybrali mi kus hrubého čreva, kus tenkého a slepé črevo… Čakáme na histológiu. Ubezpečili ma, že ostatné výsledky sú okej. Malo by to byť v poriadku,” dodal s nádejou.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: cas.sk │ Foto: FB/Marcel Nemec