Potom, čo ruské vojská zaútočili na Ukrajinu, sa vďaka svojmu odhodlaniu a postojom dostal do popredia prezident Volodymyr Zelenskyj, ktorý stojí na čele štátu od roku 2019. Ešte predtým, ako začal pôsobiť v politike, sa živil ako herec, televízny moderátor či scenárista, pričom slávu mu priniesol aj seriál, ktorý ho akoby predurčoval na dnešnú pozíciu.

Markíza len pred okamihom oznámila svojim divákom, že už onedlho prinesie na obrazovky seriál Sluha národa, v ktorom hrá hlavnú úlohu ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Ten v ňom stvárňuje stredoškolského učiteľa, ktorý sa po zverejnení videonahrávky o korupcii vlády nečakane stane prezidentom, pričom práve tento seriál znamenal v živote bývalého herca veľký zlom.

„Sme radi, že budeme môcť tento seriál ponúknuť našim divákom. Máme zakúpené vysielacie a streamovacie práva, aktuálne pripravujeme seriál na televízne obrazovky a aj jeho uvedenie na VOYO so slovenskými titulkami. O presnom termíne štartu budeme včas informovať,“ informuje televízia. Televízia získala streamovacie práva na úspešný seriál z roku 2015, kým od začiatku útokov na Ukrajinu oň prejavilo záujem viacero európskych televíznych staníc.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: Markiza | Foto: YouTube, IG/zelenskiy_official