V mladom veku len 27 rokov nečakane zomrela bývalá Miss, ktorá si svoju korunku na hlavu nasadila v roku 2018. Jej rodina je zo smrti krásneho dievčaťa zdrvená, pričom zo straty vinia lekárske zanedbanie starostlivosti.

Vo veku 27 rokov zomrela bývalá Miss Gleycy Correia. Krásna Brazílčanka, ktorá si korunku krásy nasadila v roku 2018, mala na sociálnej sieti množstvo sledovateľov, avšak tí už, žiaľ, neuvidia žiadnu novinku z jej života. Tmavovláske sa podľa informácií DailyMail mala stať osudnou bežná operácia mandlí.

Gleycy absolvovala pred pár mesiacmi zákrok, počas ktorého jej vybrali mandle, no po piatich dňoch od operácie nastali obrovské komplikácie. Misska utrpela masívne krvácanie, a tak bola okamžite prevezená do nemocnice. 4. apríla mala utrpieť srdcový infarkt a odvtedy upadla do kómy, z ktorej sa už neprebrala.

V pondelok na súkromnej klinike vydýchla poslednýkrát. Ako ďalej informuje denník, polícia nariadila pitvu, ktorá stanoví presnú príčinu úmrtia. Zronení príbuzní sú však presvedčení, že vinu nesie zanedbanie lekárskej starostlivosti. “Boh si vybral tento deň na povolanie našej princeznej. Vieme, že bude všetkým veľmi chýbať, no bude tiež rozžiarovať nebo so svojím úsmevom,” odkázal pastor Jak Abreu a rodinný známy. Pred pár hodinami zasiahla fanúšikov aj informácia o úmrtí mladej snúbenice úspešného speváka X Factoru.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: dailymail.co.uk │ Foto: IG/gleycycorreia