Televízia Markíza aktuálne vysiela druhú sériu reality šou Love Island, kde pred kamerami hľadajú svoju lásku mladí ľudia zo Slovenska i Čiech. Kým aktuálny ročník je už v plnom prúde, v tom uplynulom zahviezdila krásna blondínka Laura Chrebetová, ktorá nielenže šou vyhrala, ale so svojím partnerom je dodnes!

Laura a Martin Kulhánek našli pred televíznymi kamerami svoje životné šťastie, pričom dvojica si už stihla zaobstarať nehnuteľnosť a zasnúbiť sa. Diváci rodáčku z obce Koš spoznali ako sympatickú blondínku, avšak tá sa rozhodla pre zásadnú zmenu. Aj keď sa nikdy netajila tým, že si vlasy necháva odfarbovať a nadpájať, najnovšie všetkých prekvapila, keď sa ukázala s nečakane zmeneným účesom.

Platinovú farbu razom vymenila za prirodzený hnedý odtieň, kým vlasy má v zásadne kratšej dĺžke. Na premenu markizáčky okamžite zareagovali aj jej fanúšikovia, ktorí sa doslova rozdelili na dva tábory. Ako to už býva zvykom, niektorí Lauru za nový look pochválili, iní vyjadrili nespokojnosť, pričom padli i podozrenia, že ide len o parochňu.

Ako však napokon priznala, k prirodzenosti sa rozhodla vrátiť po šiestich rokoch z dôvodu, že ju vyčerpávalo každý mesiac si odfarbovat vlasy, ktoré sú po neustálych zásahoch značne zničené. Laura zároveň uviedla, že si čítala komentáre a neváhala sa vyjadriť ani k tým negatívnym: “Ži a nechaj žiť, nech každý nosí to, čo sa mu páči a v čom sa sám cíti komfortne a pekne. Nešírme zlo a už dupľom v dobe, akú máme a buďme na seba milí,” napísala s rozvahou.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: IG/chrebetova