Zdá sa, že na Slovensku sa agresivita a útoky kvôli homose*uálnej orientácii kopia. Len nedávno otriasla našou krajinou chladnokrvná streľba pred bratislavským podnikom, v ktorom sa schádzala LGBTI+ komunita. V Skalici došlo k napadnutiu speváka kvôli dúhovej vlajke. 

V hudobnom klube Orlovňa v Skalici sa chystala na svoj koncert kapela Slobodná Európa a Berlin Manson. Práve aktéri tejto skupiny sa však stali obeťami útoku po tom, ako pred vystúpením pripevňovali na stôl dúhovú vlajku.

Jeden z agresívnych návštevníkov mal zaútočiť na obidvoch hudobníkov. “Počas prípravy (na koncert) sme lepili na stôl dúhovú vlajku a v podstate okamžite na nás letela fľašková Plzeň. Mne, našťastie, vytrhli len z ucha náušnicu, ale Adamovi, bohužiaľ, zlomili sánku,” priblížil umelec detaily incidentu.

V komentároch sa pridali aj svedkovia útoku, ktorí incident potvrdili. Samotný klub sa následne hudobníkom ospravedlnil oficiálnym statusom. “Chceli by sme sa ospravedlniť za včerajší nešťastný incident pred vystúpením skupiny BERLIN MANSON, veľmi nás to mrzí. Vzniknutú situáciu riešime,” dodali so sľubom, že v budúcnosti sa budú zo všetkých síl snažiť podobným problémom zabrániť. Ďalší slovenský spevák známej kapely mal pred pár dňami vážnu nehodu, po ktorej skončil v nemocnici.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: FB/Orlovňa Skalica │ Foto: FB/Anna M., Polícia SR – Trnavský kraj, YT/Berlin Manson