Tanečná šou Let’s Dance sa stala na Slovensku fenoménom, pričom už o pár dní spustí TV Markíza ôsmu sériu grandióznej relácie. Kým v aktuálnom ročníku nebude núdza o zvučné mená nielen domáceho šoubiznisu, v siedmom ročníku divákov absolútne oslnil herec Ján Koleník s partnerkou Vandou Polákovou

Sympatická tanečnica, ktorá dlhodobo žije v New Yorku, predvedie svoje umenie pred televíznymi kamerami aj tento raz, pričom doprevádzať bude herca Maria Cimarra. Kým po boku Jána Koleníka predvádzala fantastické kreácie, inak tomu nebude ani v aktuálnej sérii, pričom diváci si predsa len budú môcť všimnúť jemnú zmenu. Ako totiž Vanda priznala, len nedávno absolvovala rhinoplastiku. Na estetickú premenu sa podujala potom, čo od sedemnástich rokov nebola spokojná so svojim nosom, a aj keď sa bála reakcie rodičov, zaznamenala len pozitívne odozvy.

“Ja som to urobila najmä kvôli sebe, pre seba, aby som ja bola spokojná sama so sebou. Chcela som to už od 17-rokov, tak som čakala, a samozrejme, nech som trochu staršia, aby som si to rozmyslela, či to naozaj chcem. A neľutujem, som veľmi rada, že som to urobila a každému sa to veľmi páči,” povedala pre markiza.sk. Ako uviedla, zásah chirurga bol natoľko decentný, že mnohí z jej okolia si premenu dokonca ani nevšimli. Po plastickej operácii sa však Vande otvorili možnosti nielen v tanečnej, ale aj hereckej brandži, kde môže získať širšiu škálu úloh.

,,Tak to môžu byť od tanečných cez herecké cez spevácke, reklamy, to je všetko všeobecne šoubiznis, keď to tak zoberiem,” prezrádza Vanda, ktorá operáciu absolvovala v Amerike. “Bol mi doporučený veľmi dobrý plastický chirurg, ktorý bol naozaj výborný, lebo som mu povedala, že sa nechcem veľmi zmeniť, že nechcem drastické zásahy a nechcem L.A. nošteky. To vôbec. On ma uistil a povedal, že mi to urobí tak, aby si to nikto nevšimol a mal pravdu. Strašne veľa ľudí si to na prvý pohľad ani nevšimlo, až keď sa vlastne obrátim z profilu,” dodala otvorene.

Vanda pred operáciou

Vanda dnes

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: markiza.sk | Foto: IG/vandalabanda, letsdance.markiza