K veľmi nebezpečnému incidentu došlo podľa slov polície na lúke pri obci Bukovce v okrese Stropkov. Dve deti sa mali nachádzať pri pálení konárov, keď niekto vylial do ohňa benzín z bandasky. Po prudkej reakcii skončili 11-ročné dievča a 13-ročný chlapec s popáleninami.

V obci Bukovce v okrese Stropkov došlo v stredu k veľmi nebezpečnému incidentu. Ako informuje na sociálnej sieti prešovská polícia, nešťastiu predchádzalo pálenie konárov na lúke. V časti “Za potôčkom“ mal horieť oheň, keď doňho ktosi vylial benzín z plastovej bandasky.

Po prudkej reakcii boli zranené dve deti: “Boli popálené dve miestne deti. Išlo o 11-ročné dievča a 13-ročného chlapca. Zranenia detí si vyžiadajú dlhšiu dobu liečenia, boli hospitalizované v nemocnici,” priblížila polícia. Vyšetrovateľ vo Svidníku momentálne zisťuje bližšie okolnosti prípadu a začal trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví. Vo Veľkej Lomnici zas zasahovala polícia po tom, čo 16-ročná žiačka obvinila riaditeľku školy z fyzického napadnutia.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj | Foto: FB/Polícia SR – Prešovský kraj, Unsplash