Markizácka reality šou Ruža pre nevestu si získala na Slovensku mnoho sledovateľov. Fanúšikovia každý týždeň netrpezlivo čakajú na to, ktorá zo súťažiacich opustí vilu v slnečnom Turecku a navždy dá zbohom fešnému podnikateľovi Tomášovi Tarrovi.

Zoznamovacia šou televízie Markíza bola pred pár dňami svedkom toho, ako dievčatá prešli vedomostným kvízom. Kým mnohé sa zastrájali, že vyhrajú a pýšili sa vysokoškolským vzdelaním či životnými skúsenosťami, napokon vedomosťami neohúrili. Tmavovláska Beáta si svoje zlyhanie nakoniec aj priznala.

Dievčatá pritom zvádzajú neľahký boj o srdce Tomáša, pričom každým týždňom sa zvyšuje ohrozenie vypadnutia, no aj šanca vyhrať. Súťažiace si však okrem pozornosti mladého fešáka užívajú i tú divácku. Mnohé si kamery zamilovali natoľko, že sa pred ne plánujú postaviť aj mimo reality šou Ruža pre nevestu.

Príkladom je jemná blondínka z Ukrajiny Martina Felonenko. Síce na prvý pohľad pôsobí krehko, no v skutočnosti miluje byť stredobodom pozornosti. Ako prezradila pre Markízu, po skončení štúdia by sa rada venovala televíznym projektom. Dokonca sa jej podarilo získať epizódnu rolu v úspešnom seriáli Dunaj. “Ponuku na účinkovanie v seriáli som našla na internete, išla som na casting a vybrali si ma. Bol to neskutočný zážitok. Hrám v jednej epizóde v cabarete a môžem vám povedať toľko, že muži zo mňa nespustili oči, keď som hrala moju rolu,“ teší sa kráska.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: markiza.sk | Foto: Televízia Markíza, FB/Martina Felonenko