Fanúšikovia legendárneho herca, ktorý je doslova ikonickou postavou svetového šoubiznisu, sú nadšení. Už onedlho by sa mal totiž údajne zúčastniť slovenského festivalu Orion v Žiline, pričom o informáciu sa podelili organizátori udalosti na svojej stránke!

Americký herec Chuck Norris sa celosvetovo preslávil najmä v akčných filmoch z 80. a 90. rokov. 83-ročný umelec sa objavil v mnohých filmoch a seriáloch, vrátane “Walker, Texas Ranger”, “The Delta Force”, “Missing in Action” či “Way of the Dragon“. Je tiež autorom kníh o bojových umeniach a zdraví. Chuck je taktiež majstrom bojových umení a v súčasnosti sa sporadicky objavuje v menších úlohách v rôznych projektoch.

V súvislosti s plánovaným príchodom na festival Orion v Žiline Chuck Norris povedal: “Budem na festivale Orion v Žiline na Slovensku. Teším sa na vás, chlapci! Boh žehnaj, Chuck Norris.” Príchod herca a bojovníka do našej krajiny určite poteší mnohých fanúšikov, ktorí ho považujú predovšetkým vďaka postave texaského policajta Cordella Walkera za ikonu.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Festival Orion | Foto: pxfuel.com, orionfestival.sk, FB/Chuck Norris