Daniela Nízlová (36) sa po rozchode s futbalistom Stanom Lobotkom (28) rozhodla venovať predovšetkým svojej dcérke a rekonštrukcii domu, v ktorom žije so sestrou Veronikou. Zdá sa však, že jej čistou náhodou skočila do cesty láska, pričom jej nový partner nie je žiadnou neznámou.

Daniela Nízlová sa v novembri 2021 rozišla so Stanislavom Lobotkom, ktorý za ňou dlho nesmútil a vzápätí sa na verejnosti objavoval s novou partnerkou. Aj keď sa istý čas zdalo, že by sa k sebe dvojica vrátila, opak bol pravdou. Zo známej brunetky sa tak stala slobodná mamička 3-ročnej dcérky Lindy.

Speváčka, známa z dua Twiins, však už podľa všetkého nie je sama, keďže potvrdila nový vzťah. ,,Áno, je to pravda,“ uviedla pre plusku.sk. Jej partnerom je herec Victor Ibara, ktorého môžu diváci poznať zo seriálu Druhá šanca a nedávno bol súťažiacim v tanečnej šou Let’s Dance, no vypadol v druhom kole.

Dvojica sa opakovane objavila na živom prenose tanečnej šou, pričom sa pochválili spoločnými fotkami. V tom čase nikomu nenapadlo, že je medzi nimi niečo viac. Treba uznať, že 26-ročný umelec vymenil partnerky raketovou rýchlosťou. Pred viac ako mesiacom bol totiž v Inchebe Expo s priateľkou, ktorá je dnes už minulosťou.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<<

Zdroj: Nový Čas, pluska.sk  |  Foto: IG/danielatwiins, TV Markíza, FB/Druhá šanca-TV Markíza